phone: +60 13-456 7365
Hisyam Shamsudin SU Persatuan

PERHATIAN KEPADA ANAK-ANAK SRI GAYONG PANGLIMA ULUNG
Majlis Solat Hajat, Doa Selamat dan Tahlil sempena Pemergian Menunaikan Haji dan Umrah, Al-Faqir Guru Utama dan Umi Perguruan Insyaallah akan berlangsung di JUC Kg. Baru, Manjung, Lumut , Perak .Tentatif: Solat Sunat Taubat Solat Hajat dan Tahlil Perguruan di Raudhah
Pada :  4-6 September 2015 selepas Maghrib, Isyak dan Qiamullail

Jamuan Kesyukuran dan doa selamat pada 06hb September mula jam 10pagi-12tgh. Jam 2pm selepas zohor,

Insyaallah Al-Faqir Guru Utama dan Umi Perguruan bertolak ke KL/Selangor. 7hb September,
Berehat di area TH Kelana Jaya ,( 4 jam sebelum bertolak) Lapor diri di TH Kelana Jaya, 08hb September berlepas penerbangan KT46-8.30 pagi KLIA-JEDDAH.


SEMUA AHLI YG BERKELAPANGAN DAN IKHLAS HATI BERTEMU MATA DAN YG SUDI KE MAJLIS DI JEMPUT HADIR.

Al- Faqir Guru Utama dan Umi Perguruan memohon maaf pada semua ahli dan sesiapayg kami kenal atau yg mengenali kami diaatas kesilapan dan kesalahan kami, halalkan segala apa2 yg kami peroleh sama ada kecil mahupun besar, doakanlah kami yg baik2 pergi, semasa dan kembali dalam Afiat dan Selamat dan memperoleh Anugerah Haji Mabrur. Semasa Ketiadaan kami, pengganti Guru Utama adalah Pewaris Perguruan Muhammad Nur Arasyi bin Zubaidillah dibantu pentadbiran oleh para Kerabat Perguruan dan para Exco yg telah dilantik melalui Mesyuarat Agong Yang lalu.Majlis Qorban Perguruan diserah urusan kepada Pekno dan Tuan Man Kinta. Wallahuaklam, terima kasih.

0 comments: